Energieën en processen van de nieuwe Maan 9-9-9 (2018)

Geschreven door: Manuela van der Knaap

3,5 minuten leestijd

Sinds de drie verduisteringen van deze afgelopen zomer is er een bijzonder proces bezig. Het is diep en multi-dimensionaal. Hieronder lees je over wat de nieuw Maan(d)van 9-9-9 ( 2018 ) ons te brengen heeft.

Innerlijke verbindingen

Met de nieuwe Maan in Maagd 7de huis kwam er voor het nieuwe energielichaam dat van binnenuit aan het ontstaan is een nieuwe stukje binnen in ons bewustzijn. Maagd is verbonden met multi-dimensionaliteit en organisatie. En het 7de huis gaat over verbinding en heel kloppend bracht deze energie die binnenkwam bewustzijn over verbindingen tussen multi-dimensionale facetten. ( Zwarte Maan in Waterman 12de huis ) en zelfs een uitwisseling tussen de multi-dimensionale facetten ( Hoger Zelf facetten ).

Oude pijn

In de afgelopen weken kwam er meer en meer bewustzijn op de facetten van het bewustzijn die vast zitten in oude pijn en afgescheidenheid veroorzaakt door de afscheiding van de Matrix zelf. ( Saturnus in Steenbok staat vierkant Cheiron in Ram 1ste graad. Alle planeten zijn zeer krachtig in de eerste en laatste graad van een dierenriemteken.) De strijd die ‘ooit’ gevoerd is en dus buiten ruimte en tijd nog voortgaat, liet zich ervaren en mocht in de overgave en heling opnieuw de verbinding maken met de onvoorwaardelijke liefde van de Godsvonk (Monade). Daarin liep een ieder zijn of haar eigen proces.

Doorstromen

Tijdens de nieuwe Maan en die heb ik zelf heb ervaren met de ‘online activatie&meditatie’,die ik iedere nieuwe en volle Maan organiseer, kwam er bewustzijn binnen voor deze pijnlijke multi-dimensionale delen van het bewustzijn, dat de verbinding met de innerlijke Bron altijd beschikbaar is en ook in deze delen kan doorstromen. De onvoorwaardelijke liefde van de Godsvonk werd gevoeld in alle lagen en stroomde door tot in het kleinste vezeltje van het lichaam. Er ontstond eenheid in het geheel.

Terugclaimen van het Kosmisch Hart

Het gaat hier om het terug claimen van onze innerlijke verbinding met de Bron, onze eigen Godsvonk ( Monade ). Het terugclaimen van het kosmisch Hart als centrum van ons bestaan. Dus geen Godheid meer buiten ons in religies of in andere vormen. Ons bewustzijn is in de afgescheidenheid van de Matrix deze innerlijke verbinding met de Kern kwijtgeraakt. En met deze nieuwe Maan krijgen wij de mogelijkheid om deze pijn van binnenuit los te laten en de verbinding met de innerlijke Godsvonk te herstellen. En daarmee in alle facetten van het bewustzijn, zal dit zeker ook doorwerken in het praktische van het dagelijks leven. Gisteren werd er gebeld, dat het waterleidingbedrijf de leidingen komt doorspoelen, hoezo synchroniciteit. 😉 En nu staat de waterleiding heerlijk door te stromen, alle vervuiling wordt uit de leidingen gespoeld.

Liefde

De onvoorwaardelijke liefde is er altijd al geweest, maar kon deze delen niet bereiken. ( Uranus is heerser over de zwarte Maan in Waterman en staat oppositie Venus in Schorpioen 8ste huis. NMaan. En deze stand staat vierkant op de zwarte Maan en Priapus en de knopen assen. ) Venus is net Schorpioen binnengekomen en staat nu op een zeer krachtige 1ste graad van dit dierenriemteken. Dit aspect gaat ons de komende maand nog meer bewustzijn, heling en integratie geven van onbewuste afgescheiden delen van onszelf. Waar kan de onvoorwaardelijke liefde van onze innerlijke Bron niet stromen? We krijgen praktisch inzicht in het leven, maar ook multi-dimensionaal. Met de ‘online activatie& meditatie’ mochten we die onvoorwaardelijke liefde van de innerlijke Bron totaal ervaren en laten doorstromen in alles wat we zijn, tot in de diepste vezel. Wat een bijzondere ervaring van Liefde was dat, zo totaal en omvattend, heel.

Evenwicht

Zowel het mannelijke ( Cheiron 1ste graad Ram ), als het vrouwelijke ( Venus 1ste graad Schorpioen oppositie Uranus als heer zwarte Maan in Waterman. ) was diep betrokken bij deze nieuwe Maan energie. En we kregen dan ook een totale balans te ervaren tussen het mannelijke en vrouwelijke. Maar ook donker en licht. Het was een ervaring van totale eenheid. Ook werd dit alles verankerd in het nieuwe multi-dimensionale energielichaam.

De nieuwe Maan brengt altijd nieuwe energie binnen die we dan de komende maan(d) mogen integreren. Ik hoop dat deze tekst je iets brengt om deze maan(d) met ease and grace te laten verlopen.

Heb het goed <3 <3 <3

©Manuela van der Knaap

Deel deze post op social media

Op zoek naar de structuur van authentieke vrijheid
Innerlijke bevrijding

Laatste nieuws

De bestellingen worden 1x per week op dinsdag (met soms een uitloop naar woensdag) verzonden. Neem een kijkje in de webshop.

De laatste YouTube video’s op mijn kanaal.  Met de laatste video over veranderingen in het najaar van 2023 en 2024:

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN BERICHTEN VIA TELEGRAM: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

[event-list style='minimal' pagination='yes' show=8]

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Energieën en processen van de nieuwe Maan 9-9-9 (2018)

Plaats een reactie