Elektromagnetische update vr 15-3 & za 16-3 & zo 17-3 & VERWACHTINGEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

1,2 minuten leestijd

Kort: vanaf vrijdagochtend vroeg protonenstorm, zaterdagavond hogere M-3,53 zonnevlam, al dagen momenten met zeer hoge X-ray pieken en kosmische stralingsalert, zaterdag hoge Schumannresonantie en nog net de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC), zondag weer een wisseling naar ‘normaal’. Lees meer onder de grafieken op de website. Ook de symptomen staan daar bij en de verwachtingen voor de komende week. Ondanks de drukte om de nieuwe website online te krijgen en waar met man en macht aan gewerkt wordt, toch tijd gevonden (toen iedereen hier in huis naar bed was gegaan), om nog snel een update over de verstoringen te schrijven. Alle frequenties zijn zeer hoogfrequent. Dit betekent dat je moeilijker in je aarding kan blijven en dat de trilling in je lichaam en energielichaam flink kan stijgen en dat wat niet mee kan trillen door blokkades of fysieke ongemakken en ziekte wordt voelbaar met pijn en ongemak. Ik heb de elektronen niet beschreven bij de grafieken, omdat deze wel hoog zijn, maar niet op stormlevel. Het is over het geheel genomen op vrijdag en zaterdag pittig met de verstoringen en ook zondag verwacht ik dat dit nog zo zal zijn en voor de kosmische straling voorlopig de komende weken ook nog af en toe. Helemaal onderaan dit artikel kan je lezen waarom deze updates worden geplaatst en over de symptomen en wat je er zelf aan kan doen om weer in evenwicht te komen. ❤️

PROTONEN (Stormlevel)

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 10-3 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

De bestellingen worden 1x per week op dinsdag (met soms een uitloop naar woensdag) verzonden. Neem een kijkje in de webshop.

De laatste YouTube video’s op mijn kanaal.  Met de laatste video over veranderingen in het najaar van 2023 en 2024:

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN BERICHTEN VIA TELEGRAM: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

No event found!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vr 15-3 & za 16-3 & zo 17-3 & VERWACHTINGEN WEEK

Plaats een reactie